Menu Sluiten

Soms kan het bizar snel gaan. We maakten een update voor onze Hippe Hond Layla en meteen kwamen er 2 aanvragen binnen via Facebook. Ze werd door de stichting ook op verhuisdieren geplaatst en ook daar kwamen binnen 24uur drie aanvragen voor haar binnen!

Zo kwam binnen no time het totaal aantal aanvragen op 8! Niet allemaal waren ze geschikt of even serieus qua aanvraag, maar toch bizar veel interesse in onze knappe Layla! De stichting heeft alle aanvragen verder behandeld/ doorgelopen en zo kwamen we tot een date voor Layla met 2 leuke mensen en een Podenco reutje Denver. We hebben op 18 januari kennis gemaakt en het klikte meteen tussen beide honden! De baasjes van Denver vonden Layla ook erg leuk dus ze gingen er serieus een nachtje goed over slapen. Na 2 nachtjes slapen, kregen we te horen dat ze Layla graag wilden adopteren. Denver start 10 februari met een heftige behandeling tegen hartworm dus dat was voor de baasjes wel het enige spannende punt. Denver moet dan namelijk rust houden dus we spraken af dat we in plaats van onze standaard 2 weken, dit keer 3 weken back up zouden zijn, zodat we zijn 1e behandelweek mee zouden pakken. Op 25 januari mocht Layla mee naar huis, na precies 3 weken bij ons gezeten te hebben!

Hopelijk gaat alles goed met Denver en zijn behandeling en ook de match met Layla! Als alles goed gaat, komt er snel weer een nieuwe Hippe Hond!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *