Menu Sluiten

Onze opvanger Lola is een echte levensgenieter die met sprongen vooruit gaat. In de kleine vier weken dat ze bij ons is, is ze met grote sprongen vooruit gegaan.
Lola is een stabiele, vrolijke knuffelkont die er graag met je mee op uit gaat, maar die ook heerlijk kan luieren op de bank of in de mand. Haar aanpassingsvermogen is verbazingwekkend! In korte tijd is ze is echt onderdeel van het gezin (2baasjes en 4 hondenvriendjes) geworden en draait hier volledig in mee. Ze weet wat er van haar verwacht wordt en wat de ze wel en niet mag. Lola eet goed, komt mondjesmaat aan en kan zichzelf goed vermaken met een lekkere kluif. Alleen thuis blijven vindt ze geen probleem en meegaan met de auto is altijd leuk. Ze is heel sociaal naar andere honden toe, reu of geef, groot of klein, Lola kan met iedereen opschieten!
We zijn volop aan het oefenen met loslopen en dat gaat steeds beter. We oefenen dit op een speelse manier met hier en daar een ‘zoek het baasje’ spelletje. Iets waar Lola zichtbaar van geniet en van opbloeit.
Wie o wie wordt Lola’s nieuwe baasje zodat wij weer plek hebben voor een nieuwe opvanger? Willem gaat over 6 weken naar Tenerife, hoe mooi zou het zijn als Lola voor die tijd geplaatst is zodat er weer een hond mee terug kanĀ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *