Menu Sluiten

Ocho heeft bij haar nieuwe baasjes een nieuwe naam gekregen: Malouh

De naam Malouh is een combinatie van Maria en Louise, waarbij Maria verwijst naar Stilla maris “druppel van de zee” aangezien ze uit Tenerife komt en Louise verwijst naar ‘roemvolle strijder’ omdat ze al zoveel meegemaakt heeft en heeft moeten “vechten” om te overleven.
Mooie naam die zeker bij haar past!!

Malouh is nu bijna een week bij haar nieuwe baasjes en het gaat steeds een beetje beter. Van 2 kanten moesten ze elkaar leren kennen, maar ze begint wat meer te ontspannen. Met de andere hond in huis (Layla) gaat het goed, die liggen al heerlijk samen op de bank!

 

Maar naast Layla hebben de baasjes ook nog 1 kat en 2 poezen en die vindt Malouh wel heel erg interessant. Voor ons even spannend of ze zich hierin aan zou kunnen passen. Gelukkig kregen we gisteren een berichtje waarin stond dat het steeds een beetje beter gaat, zeker als ze lekker stil zitten ;). Ze hebben nog wel een weg te gaan samen, maar we hebben er allemaal vertrouwen in dat het goed gaat komen! Gelukkig maar, want ze zit daar op een fantastische plek! Met een ander hondenvriendje, baasjes met veel geduld en een gigantische tuin! Ook wonen ze nog eens vlakbij mooie wandelgebieden, dus Malouh kan haar hart ophalen en de verloren jaren bij haar jager en het asiel nu echt gaan inhalen!

Veel geluk lieve Malouh! Je was hier maar net één maandje, maar wat hebben we van je genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *