Menu Sluiten

Wij zijn dol op happy endings & willen dan ook graag het mooie adoptieverhaal van onze 6e Hippe Hond Pita met jullie delen 

Magriet, het vrouwtje van Pita (die nu Anna heet) heeft een verhaaltje geschreven:

Tjee wat gaat de tijd snel, alweer 1,5 week woont Pita, Anna voor ons, bij ons thuis. Wat doet ze het goed!. Binnen heerlijk slapen en spelen met haar knuffel en buiten flink enthousiast de buurt ontdekken. Oren recht op en is nieuwsgierig naar alles wat de stad Alkmaar te bieden heeft. Luisteren met deze prachtige oren mag nog een beetje aan gewerkt worden, maar 29 januari is de eerste les op de hondenschool ??. Het is echt een ontzettend lieve hond en ook van onze kinderen wordt ze blij als ze weer thuis komen uit school. Wat zijn wij ook blij dat ze in ons leven gekomen is. Heerlijk om met haar knuffelen en om haar gekkigheden te lachen…..

Wat zijn we blij dat ze zo goed terecht gekomen is . De Hippe Hond probeert voor iedere opvanger op zoek te gaan naar de perfect match en wat is het heerlijk om te lezen/ zien dat dit weer een van de perfect matches is ?
Veel geluk lieve Pita / Anna ?

Extra leuk is om te vermelden is dat er nog iemand dolverliefd was op Pita, maar toen was ze echt net geadopteerd. Pita’s zusje Miss verbleef nog in Tenerife dus zodoende is het balletje daarvoor gaan rollen. En kijk nu: haar zusje Miss leeft nu ook een heerlijk leven in Nederland!

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *