Menu Sluiten

  • Geadopteerde hippe honden:

 

Layla geadopteerd!

feb15

Soms kan het bizar snel gaan. We maakten een update voor onze Hippe Hond Layla en meteen kwamen er 2 aanvragen binnen via Facebook. Ze werd door de stichting ook op verhuisdieren geplaatst en ook daar kwamen binnen 24uur drie aanvragen voor haar binnen!

Zo kwam binnen no time het totaal aantal aanvragen op 8! Niet allemaal waren ze geschikt of even serieus qua aanvraag, maar toch bizar veel interesse in onze knappe Layla! De stichting heeft alle aanvragen verder behandeld/ doorgelopen en zo kwamen we tot een date voor Layla met 2 leuke mensen en een Podenco reutje Denver. We hebben op 18 januari kennis gemaakt en het klikte meteen tussen beide honden! De baasjes van Denver vonden Layla ook erg leuk dus ze gingen er serieus een nachtje goed over slapen. Na 2 nachtjes slapen, kregen we te horen dat ze Layla graag wilden adopteren. Denver start 10 februari met een heftige behandeling tegen hartworm dus dat was voor de baasjes wel het enige spannende punt. Denver moet dan namelijk rust houden dus we spraken af dat we in plaats van onze standaard 2 weken, dit keer 3 weken back up zouden zijn, zodat we zijn 1e behandelweek mee zouden pakken. Op 25 januari mocht Layla mee naar huis, na precies 3 weken bij ons gezeten te hebben!

Hopelijk gaat alles goed met Denver en zijn behandeling en ook de match met Layla! Als alles goed gaat, komt er snel weer een nieuwe Hippe Hond!

  

Pita’s Happy End

feb15

Wij zijn dol op happy endings & willen dan ook graag het mooie adoptieverhaal van onze 6e Hippe Hond Pita met jullie delen 

Magriet, het vrouwtje van Pita (die nu Anna heet) heeft een verhaaltje geschreven:

Tjee wat gaat de tijd snel, alweer 1,5 week woont Pita, Anna voor ons, bij ons thuis. Wat doet ze het goed!. Binnen heerlijk slapen en spelen met haar knuffel en buiten flink enthousiast de buurt ontdekken. Oren recht op en is nieuwsgierig naar alles wat de stad Alkmaar te bieden heeft. Luisteren met deze prachtige oren mag nog een beetje aan gewerkt worden, maar 29 januari is de eerste les op de hondenschool 🐕😁. Het is echt een ontzettend lieve hond en ook van onze kinderen wordt ze blij als ze weer thuis komen uit school. Wat zijn wij ook blij dat ze in ons leven gekomen is. Heerlijk om met haar knuffelen en om haar gekkigheden te lachen…..

Wat zijn we blij dat ze zo goed terecht gekomen is . De Hippe Hond probeert voor iedere opvanger op zoek te gaan naar de perfect match en wat is het heerlijk om te lezen/ zien dat dit weer een van de perfect matches is 🥰
Veel geluk lieve Pita / Anna 😘

Extra leuk is om te vermelden is dat er nog iemand dolverliefd was op Pita, maar toen was ze echt net geadopteerd. Pita’s zusje Miss verbleef nog in Tenerife dus zodoende is het balletje daarvoor gaan rollen. En kijk nu: haar zusje Miss leeft nu ook een heerlijk leven in Nederland!

    

Nieuwe Hippe Hond: Layla

jan06

Graag stellen wij onze nieuwe Hippe Hond aan jullie voor: Layla 🐕🐾
Soms kan het heel snel gaan want voor Layla werd er met spoed een nieuwe opvang gezocht. Twee jaar geleden werd ze geadopteerd vanuit een opvanggezin (King Foster) in Spanje, waar onze katjes Lynx & Leon ook vandaan komen 🥰 Zo kwam ze op onze radar en toen duidelijk werd dat Pita een geweldige plek kreeg, kon ze bij ons in de opvang komen.
Layla is een Podenco(mix) teefje van 2.5jaar. Onze eerste indruk: lief, knuffelig, tikje onzeker, vindt onze katjes en wandelen helemaal geweldig.
Voor ons ook weer eens wat anders op deze manier, Layla is namelijk al een huis gewent, zindelijk & trekt niet aan de lijn 😁
We gaan haar een paar dagen laten wennen en dan gaan we ook voor Layla op zoek naar een passend baasje 🥰

 

Layla is onze 7e Hippe Hond en is ter adoptie via Mes Que Gossos

 

Terugblik op 2019 & Pita is geadopteerd!

jan06

2019 is bijna voorbij en we mogen het afsluiten met het fantastische nieuws dat het huisbezoek van Pita goedgekeurd is 🥳 Zij is dus ook nog nét geadopteerd in 2019 

We kijken terug op een heel mooi jaar voor onze opvangers. Naast Pita zaten er in 2019 nog 3 toppers bij ons in de opvang, die stuk voor stuk super terecht gekomen zijn 

Darwin ging op 27 oktober naar zijn nieuwe baasjes én vriendje Pio, het is een fantastisch duo die niets liever doen dan samen rennen en spelen.

Onze pleegprinses Gita kwam fysiek van ver en ze heeft vele diep geraakt. Op 10 juni mocht zij naar haar landgoed in België verhuizen met lieve baasjes en hondenvriendjes!

En Tara (Ocho) mocht met de strand wandeling van Podencoworld op 27 mei mee naar het hoge noorden. Daar kreeg ze super baasjes en later adopteerden zij haar vriend Dacel (nu Zorro) uit Tenerife.

Fijne jaarwisseling allemaal en op naar nog meer Hippe Honden in 2020 🎆🐕

Pita’s date!

jan06

Pita had haar date vanmiddag 
Ze vond ze superlief en de kindertjes ook, andersom vonden ze Pita ook erg leuk 😁
We gingen allemaal met een heel positief gevoel naar huis en horen nu binnenkort wat ze beslissen. Eerst een nachtje over slapen, maar de wederzijdse klik was er zeker!

Pita heeft bizar veel aanvragen lopen, want er kwamen na deze lieve mensen nog andere mensen kennis maken en ook zij vonden Pita erg leuk. En dan staan er nog een aantal aanvragen “on hold”. Pita laat zich niet gek maken en vond het vooral heel erg leuk vandaag .🙏 Pita en wij zelf wachten af en gaan hoe dat ook een fijn thuis voor haar vinden. Maar nu eerst een paar dagen met Pita en onze andere vriendjes naar Ardennen 🐕🌲🎆

Pita opnieuw gereserveerd!

jan06

Willen ze net n nieuwe update op Facebook van me plaatsen, gaat de telefoon… Nu heb ik zaterdag de 28e een date met lieve mensen én 2 kindjes 😁 
Het is wel alleen nog een date, ik mag sowieso pas volgend jaar verhuizen i.v.m. vuurwerk, maar ik ga zeker mijn charmes in de strijd gooien 😅

Vaarwel lieve Dingo

jan06

Helaas horen er ook minder leuke dingen bij het leven. Gisteravond hebben we afscheid moeten nemen van onze eigen kleine aap Dingo… Vanmiddag mogen we hem naar het crematorium brengen 💔

Eigenlijk zou vandaag een hele leuke dag moeten worden want Pita had tenslotte haar date!
Helaas lukt het afgesproken tijdstip (11u) ons niet i.v.m. de crematie. De geïnteresseerden kunnen helaas geen andere keer komen kijken dit jaar. Ze hebben een drukke agenda en wonen wat verder weg wat maakt dat ze geen andere mogelijkheden zien.
Pita staat niet langer op gereserveerd, het zou namelijk niet eerlijk zijn om haar bijna 5 weken te reserveren voor nog geen definitieve adoptie. Vandaag zou namelijk alleen een kennismaking zijn en nog niet meteen een adoptie. Pita is alleen zó leuk en makkelijk dat we er niet aan twijfelen dat ze wel snel een adoptieplekje vindt 😉 Ze is dus weer beschikbaar voor aanvragen!

Nu gaan we eerst even goed afscheid nemen van ons kleine mannetje, Pita’s verhaal is to be continued 

 

Pita is gereserveerd!

jan06

Pita kijkt uit naar haar nieuwe baasjes 
Een paar oplettende fans hadden het al op de website gezien: Pita is al gereserveerd 🥳 Vandaag is het huisbezoek en op zaterdag 14 december komen ze kennis maken 😁 Pita kijkt er al naar uit!

Pita’s update <3

jan06

Petite is sinds 17 november bij ons in de opvang. Wat een prachtige grote jongedame is ze toch! Ze luistert naar de naam Pita, want Petite is ze niet echt 😅. Ze is prachtig zowel van binnen en van buiten. Pita is heel zacht, sociaal, knuffelig, vrolijk, stabiel en absoluut niet lomp. Binnen in huis is ze erg rustig en ligt ze graag in een lekkere mand te slapen of kauwt ze graag op een bot. Ze gaat graag met je mee naar buiten en geniet zichtbaar van een lekkere wandeling. Haar staartje kwispelt non-stop en alles en iedereen is leuk. Ze kan met alles en iedereen overweg, van grote tot kleine honden, kinderen, katten, paarden etc.

   

Pita is niet snel onder de indruk en reageert goed en stabiel op onverwachte situaties zoals voorbij rijdende treinen, een winkelstraat of zelfs een harde knal. Ze loopt ook goed mee aan de lijn en vertoont tot nu toe nog amper jachtinstinct. Binnen in huis hebben we 2 katten en ook daar kan ze uitstekend mee overweg. Voor Pita zoeken we een baasje die op zoek is naar een stabiele gezellige hond, die houdt van lekker wandelen en thuis lekker rustig is en graag wil knuffelen! Een vriendje of vriendinnetje erbij vindt ze vast heel erg gezellig, maar zal geen must zijn. Pita is gesteriliseerd, 2 jaar jong en helemaal klaar voor haar definitieve plekje!

Ze is ter adoptie via Podencoworld 🐕🐾
https://www.podencoworld.nl/adopti…/…/1-podencos/3135-petite

  

Hippe Hond nummer 6: Pita (Petite)

jan06

Tadaaaa 🥁 Ze is er!! Onze nieuwe opvanger: Petite. Wij zullen haar Pita noemen, dat roept net wat makkelijker.

Wat een prachtige grote dame is ze 🥰 Alles goed gegaan met de vliegreis, thuis ook met zowel de honden- als kattenvriendjes 🐕🐈 Nu lekker bijkomen van haar reis en op naar mooie avonturen 😁

Pita is onze 6e opvanger, ze komt van het asiel “Tierra Blanca” op Tenerife en wordt bemiddeld door de stichting Podencoworld.

   

    

 

Darwin helemaal thuis

jan06

Darwin heeft het getroffen hoor bij z’n nieuwe baasjes 🥰🥰🥰 Kijk zelf maar eens hoe lekker hij kan rennen en slapen 
Paulien & Robin, bedankt hij had het niet beter kunnen treffen 

Darwin heeft het getroffen hoor bij zn nieuwe baasjes 🥰🥰🥰 Kijk zelf maar eens hoe lekker hij kan rennen en slapen 😉 Paulien & Robin, bedankt hij had het niet beter kunnen treffen ❤We krijgen binnenkort een nieuwe opvanger! Morgen maken we bekend wie het is geworden en brengen we ook een aantal hondjes onder de aandacht die het nodig hebben, maar wij (nog) niet gaan opvangen 🐕🐾😁

Geplaatst door De hippe hond op Zaterdag 9 november 2019

 

 

 

Darwin geadopteerd!!

jan06

Darwin is geadopteerd 🎉🐕
Zijn date liep, zoals jullie kunnen zien, héél erg goed! En naast deze geweldig leuke hond (Pio, ex opvanger van Lian) horen er ook 2 leuke, lieve baasjes bij!
Het begon als kennismaking maar als het een 100% klik was, mocht hij mee naar huis dus Darwin is met ze mee.
Hij is onze 5e geplaatste Hippe Hond en iedere keer is het afscheid nemen echt niet leuk, maar hij heeft een heerlijke plek dus gaat een mooi leven tegemoet  Daar doen we het voor!

Paulien & Robin héél véél geluk met Darwin. We weten zeker dat hij met jullie en Pio vele avonturen gaat beleven 🐕🐾😁

Lian bedankt voor de matchmaking, Anke voor de bemiddeling en Marita voor het opvangen van Darwin in haar asiel van Terrenito Asos!

Darwin is geadopteerd 🎉❤🐕Zijn date liep, zoals jullie kunnen zien, héél erg goed! En naast deze geweldig leuke hond (Pio, ex opvanger van Lian) horen er ook 2 leuke, lieve baasjes bij! Het begon als kennismaking maar als het een 100% klik was, mocht hij mee naar huis dus Darwin is met ze mee. Hij is onze 5e geplaatste Hippe Hond en iedere keer is het afscheid nemen echt niet leuk, maar hij heeft een heerlijke plek dus gaat een mooi leven tegemoet ❤ Daar doen we het voor! Paulien & Robin, héél véél geluk met Darwin. We weten zeker dat hij met jullie en Pio vele avonturen gaat beleven 🐕🐾😁 Lian bedankt voor de matchmaking, Anke voor de bemiddeling en Marita voor het opvangen van Darwin in haar asiel van Terrenito Asos! #dehippehond #geadopteerd #rescuedog

Geplaatst door De hippe hond op Zondag 27 oktober 2019

Darwin heeft aan date!

jan06

Psssssst, ik heb aankomende zondag (27-10-2019) een date 🐕🐾-Twee hele lieve mensen hebben hun oog op Darwin laten vallen en ze hebben nog een prachtige Podenco in huis! Ze komen zondag met z’n allen kennis maken.
Duimen jullie mee dat dit zijn match wordt?

Darwin’s update

sep24

Darwin is nu ruim 6 weken bij ons in de opvang en wat is hij veel gegroeid in deze tijd (letterlijk & figuurlijk). Darwin is een vrolijke, blije jongen van 2 jaar jong. Hij is dol op rennen, met andere honden, achter een dennenappel of stok aan of zelfs op de renbaan. We hebben beide een uitlaatservice en ook daar geniet Darwin zichtbaar. Hij speelt graag met andere honden, is heel sociaal met zowel grote als kleine hondjes. Mee met de auto is ook geen enkel probleem, dit doet hij dagelijks en gaat lekker rustig liggen slapen.

 

Darwin kan in een omheind gebied perfect loslopen, luistert goed en geniet zichtbaar van zijn vrijheid en ruimte. Niet omheind zijn we met hem aan het oefenen en op plekken waar geen wild zit (konijnen, herten etc.) gaat dit ook al heel goed! In het weekend gaan we vaak ’s morgens al vrij vroeg het bos is en dan ruikt het wild nog te interessant om hem los te laten. Maar aan de lijn wandelt hij ook goed mee en is goed te corrigeren waar nodig. In de wijk wandelen vond Darwin in het begin nog wat spannend, maar die spanning is inmiddels helemaal verdwenen.

 

Na een flinke wandeling is Darwin binnen in huis is rustig, ligt graag te slapen in een mand of op de bank of te kluiven aan een kauwstaaf. Hij is erg leergierig, nieuwsgierig en slim. Vooral in het begin reageerde hij soms wat schichtig op nieuwe situaties maar ook hierin is hij met sprongen vooruit gegaan en komen die situaties steeds minder voor. Hij blijft wel een echte casanova, alle vrouwen vindt hij leuk en gaat hij charmeren voor een knuffel. Mannen vindt hij van nature iets minder interessant maar ook die kunnen hem aaien / ermee wandelen etc. Dan blijven de kinderen over, ook daarmee kan Darwin goed door een deur. Hele kleine kinderen zouden we niet aanbevelen gezien de snelheid en speelsheid van Darwin, maar vanaf een jaar of 8 a 10 zou het prima kunnen.
Katten hebben we zelf niet thuis dus daar kunnen we helaas geen uitspraak over doen. Darwin wil wel heel graag een hondenvriendje in huis hebben.

 

Alleen blijven is ook geen enkel probleem voor Darwin. Hij kan prima al zo’n 4uurtjes alleen zijn zonder iets stuk te maken of te janken. Hij verblijft in de woonkamer samen met de rest van onze honden en staat uitbundig te kwispelen als je weer thuis komt.

Kortom Darwin zoekt een baasje die graag met hem gaat wandelen, het liefst eentje die hem ook af en toe zijn beentjes goed laat strekken en bij voorkeur ook bij iemand met tenminste 1 andere hond. Hij geeft je er heel veel dankbare, blije blikken en vooral heel veel uitbundige kwispels voor terug! Ook komt hij dan heerlijk dankbaar tegen je aanliggen op de bank om een avondje lekker te knuffelen! Wie wordt er nou niet verliefd op Darwin?

Onze nieuwe Hippe Hond nr.5 : Darwin

aug18

      

Darwin is een knappe, lieve, gevoelige jongen van 2 jaartjes jong. Hij is een podenco/ galgo kruising en is als puppy in het asiel terecht gekomen, samen met 5 broertjes. Hij heeft 2 jaar geduldig op zijn kans gewacht tot hij bij ons in de opvang kwam, om samen met ons op zoek te gaan naar een baasje.

Het is een zachtaardige, slimme vooral nieuwsgierige jongen, wat hem helpt in het verkennen van de grote wereld buiten het veilige asiel. Hij kan soms nog wel eens wat schichtig reageren op situaties die hij niet kent, maar hier zijn we hard mee aan het werk. Het zijn vooral situaties in de woonwijk met drukte om hem heen, zoals spelende kinderen, fietsers, scooters en skaters. Hij wandelt wel met je mee maar is duidelijk op zijn hoede en vindt het soms wat spannend. Het bos daarentegen, dat vindt hij hemel op aarde. Daar is hij 100% in zijn element en geniet hij zichtbaar van de natuur en rust om zich heen. Hij zit pas een week bij ons in de opvang, dus hij is uiteraard nog niet losgelaten, maar hij wil dolgraag rennen en maakt vrolijke sprongen in het bos of op het veld. Als je wilt dat hij braaf meeloopt en de lijn wat korter pakt, dan loopt hij netjes met je mee. Darwin vindt veel steun bij onze eigen Podenco’s, hij kijkt echt bij ze af wat er verwacht wordt/ hoe het moet.

In huis is hij rustig, zindelijk en maakt niets stuk. Hij kan goed omgaan met andere honden en weet zijn plaats qua eten. Hij ligt graag lekker naast je op de bank of op een lekker zacht kussen. Darwin is een echte casanova en wordt verliefd op iedere vrouw, maar mannen vindt Darwin soms nog wat spannend. Mannen hebben nou eenmaal vaker een wat grotere en stoerdere uitstraling, maar uiteindelijk wint ook hier zijn nieuwsgierigheid het en gaat hij toch eens snuffelen. Zodra hij weet dat het goed is, is het ook goed voor hem en ontspant hij zich. We zijn op zoek naar een baasje voor Darwin die houdt van heerlijke wandelingen in het bos, die geduldig is en hem steunt in zijn onzekerheden. Bij voorkeur ook in een huis waar al een andere hond stabiele aanwezig is omdat we merken dat hij daar veel steun uit haalt.

Darwin is gecastreerd, is helemaal gezond (mag alleen nog wat aan komen) en voelt zich iedere dag meer thuis in zijn nieuwe omgeving! Nu alleen het vinden van het juiste baasje! Verliefd geworden op Darwin? Hij is te volgen via de Hippe Hond (www.dehippehond.nl of via Facebook) en zijn adoptie loopt via Anke Verberne.

 

Gita: Update na een maand in haar nieuwe huis

jul09

10 juni 2019, de dag dat we Gita hebben geadopteerd. Vandaag zijn we 1 maand later, wat een intensieve maand!
Dennis en ik zijn 4 mei getrouwd, 5 mei besloten we om Gita, de podenco die ons bleef achtervolgen op facebook, te adopteren. We hebben ons die avond kandidaat gesteld om haar te mogen adopteren. We kregen contact met Suzanne en we spraken af om Gita te bewonderen bij ons thuis. Wat was die dag zo leuk! We hadden onmiddellijk een goed gevoel en onze honden ook.

Het enige wat nog moest gebeuren, de omheining verhogen. Oh boy! Wat een karwei, maar dankzij ouders en schoonouders is dit gelukt! Ook nog eens bedankt aan Suzanne en Willem voor de actie met de bandanas! Zo hebben ze ons financieel gesteund, eeuwige dank.
Wij, gekozen uit meerdere kandidaten, wij, ons gezin, mocht dé pleegprinses adopteren, wat een eer.
10 juni, het was dan eindelijk zo ver! Je droomt en denkt na over hoe het zal zijn. Maar hey, het is nooit zoals je droomt 😊 Wat heb ik die eerste week afgezien. Want als je een hond adopteert, vergeet je weer even dat alles draait om gewenning, aanvaarding, … En dat was er in het begin bij Gita duidelijk niet. Ze was gelukkig in haar tuin, haar paradijs om te jagen, maar aan ons gaf ze eigenlijk weinig aandacht en ook niet aan onze honden. Dag droom, hallo realiteit. Werk aan de winkel, want dat hoort zo als je adopteert.
En dat werk loont en geeft zoveel voldoening. Zoveel, dat ik zelfs tranen in mijn ogen krijg terwijl ik dit schrijf. Wat is Gita, de pleegprinses, een pareltje. Ze hadden gelijk, een specialleke, oh zo lief. Deze podenco is goud waard.
Elke dag nemen we een stapje vooruit. Ministapjes, maar dat hoort zo. Buiten doet ze graag haar ding, al speelt ze af en toe wel met Floo en komt ze spontaan naar ons toe als we buiten op het terras zitten. Binnen liggen we met z’n 5 tv te kijken, heerlijk, ongedwongen, zonder grommende hondjes. Dat grommen, auw juist! Ze maakt zulke lieve geluidjes als ze slaapt, hier smelt ons hart… wat een cadeau, onze Gita. Knuffelen in bed kan ze als de beste trouwens, hier zoekt ze echt onze aandacht. Wanneer we eten klaarmaken komt ze 9 op 10 naar binnen als we roepen. Wow, we krijgen ze meestal uit haar “jachtbubbel”, enige fierheid hier ten huize Zonneweelde.
Tijdens het wandelen besef ik hoe hard Suzanne en Willem gewerkt en getraind hebben met deze parel. Wat een gemak! Aan de lijn wandelen kan ze als de beste en heel vreemd, haar jachtinstinct is dan amper aanwezig. Een voorbeeldige podenco, opgevangen door de beste.
1 maand, wat gaat de tijd snel. ❤
Suzanne en Willem, bedankt dat we jullie pleegprinses mochten adopteren. We voelen ons vereerd als adoptiebaasjes en zullen ons uiterste best doen om Gita nog verder te laten openbloeien, hier in ons gezin.

 

Tara is heerlijk gek en lief, maar vooral op haar plek 🙂

jun25

Wat is het toch fijn om te lezen dat het plaatje voor Tara klopt. Met baasjes die haar gekke streken geweldig vinden en waar ze ook lekker haar rust kan vinden. Ze zit er net een maand, maar het voelt daar alsof ze er al tijden is en er echt thuis hoort. Wat is het toch fijn om te weten dat iedereen zo gelukkig is.

Een maand is onze lieve Tara nu bij ons. Een tikkie timide en terughoudend was ze de eerste week. Per dag werd ze vrijer en minder verlegen. Nu krijg ik af en toe een natte neus tegen me aangedrukt voor een aai of een knuffel en ligt ze tegen ons aan op de bank, koppie op schoot. Iedereen die hier komt wordt rustig en vriendelijk kwispelend begroet. Met onze twee katten staat ze geduldig te wachten op haar eten na de ochtend wandeling. Gaat super! Buiten een kat tegenkomen is een ander verhaal! Dan is ze een echte Podenco! Kijkt ze me smekend aan van : Ahh toe nou, even maar.😆We zijn heel blij met onze lieve knuffelkont! Susan en Willem bedankt! Ze doet het zo goed! Knuffel van Tara🐾

Gitana inmiddels al aardig thuis

jun18

Image may contain: dog and indoor

Voor iedereen die zich afvraagt hoe het met de pleegprinses gaat  Ze heet nu Gita en zo te zien is ze erg blij met haar nieuwe paleisje 😅

Apetrots op Gitana

jun09

Image may contain: outdoor

Wat zijn we apetrots op onze pleegprinses 🐕🥰💪 Morgen gaat ze naar haar nieuwe thuis na 4 maanden bij ons in de opvang gezeten te hebben. Kaal & mager gevonden in Tenerife, daar eerst aangesterkt in een opvang en toen mocht ze naar ons. Mentaal is ze geen spat veranderd, maar fysiek is ze zo vooruit gegaan! Onze supergirl is prachtig geworden zowel van binnen als van buiten 

Strandwandeling / update Gitana

mei27

Image may contain: 2 people, people smiling, dog, child and outdoor

Image may contain: 1 person, smiling27

Onze andere opvanger Gitana heeft ook heel wat afgeknuffeld afgelopen zondag op de strandwandeling. Met héél veel dank aan Michelle voor de prachtige foto’s.

Voor Gitana begint het ook op te schieten… er wordt flink aan het hek gewerkt en dan komt er nog een huisbezoek. Zoals het er nu naar uit ziet, zal ze met 2e Pinksterdag naar haar nieuwe thuis gaan. Wat zullen we deze knuffelkont enorm gaan missen! En wat zal het stil zijn met alleen onze 4 boys thuis, zonder de 2 opvang dames