Menu Sluiten

Showing 1–12 of 16 results

 • 7.499.99

  Deze halsband is gemaakt met een speciale koelende gel, waarvoor u alleen water nodig heeft om deze te activeren. U legt de halsband in een bak water of houdt hem simpelweg onder de kraan om deze helemaal vochtig te maken. De halsband neemt het vocht op en houdt dat vast waardoor hij tot wel 3 dagen koel blijft. Hij kan steeds opnieuw gebruikt worden en is met de hand afwasbaar. Daarnaast steunt u met deze…

 • 11.5013.50

  Met deze jeansblauwe bandana met leuke witte vormpjes komt u hond stijlvol en vrolijk voor de dag! Hij is in verschillende maten verkrijgbaar (zie keuze menu). De bandana sluit door middel van een knoopje te leggen aan het uiteinde, hierdoor kunt u een paar centimeter spelen met de maat. Met het kopen van deze bandana sponsort u de stichting van onze opvanghond: 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!

 • 11.5013.50

  Met deze stijlvolle rood met wit geblokte bandana komt uw hond er vrolijk uit te zien. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar. De bandana sluit door middel van een knoopje te leggen aan het uiteinde, hierdoor kunt u een paar centimeter spelen met de maat. Met het kopen van deze bandana sponsort u de stichting van onze opvanghond: 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!

 • 11.5013.50

  Uw hond komt klassiek en warm voor de dag met deze rode bandana met kleine witte stippen. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar. De bandana sluit door middel van een knoopje te leggen aan het uiteinde, hierdoor kunt u een paar centimeter spelen met de maat. Met het kopen van deze bandana sponsort u de stichting van onze opvanghond: 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!

 • 11.5013.50

  Uw hond komt klassiek en stijlvol voor de dag met deze rode Schotse ruit bandana. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar en binnenkort ook in de witte en groene variant. De bandana sluit door middel van een knoopje te leggen aan het uiteinde, hierdoor kunt u een paar centimeter spelen met de maat. Met het kopen van deze bandana sponsort u de stichting van onze opvanghond: 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!  

 • 34.9537.95

  Deze stof is zo zacht als fleece maar is wel waterdicht! Dus ook zeer geschikt voor buiten gebruik. Deze top valt lang over de hele rug en is gemakkelijk aan te trekken als een shirt. Met reflecterende accenten. Klik hier voor meer informatie over de maten. *Meer informatie over donaties kun je hier vinden.

 • 34.9537.95

  Aangenaam en functioneel SoftShell Top Shirt, zowel ademend als wind en waterproof! Dankzij de elastische onderkant kan uw hond zich nog perfect bewegen en heeft het een uitstekende pasvorm voor veel rassen. *Meer informatie over donaties kun je hier vinden.

 • 9.50

  Met deze stijlvolle rood met wit geblokte vlinderstrik komt uw hond er vrolijk uit te zien. De strik is gemakkelijk aan de halsband van uw hond te bevestigen door middel van een klittenband ring aan de achterkant van de strik. Zo past deze altijd! De strik is 11.5 cm breed. Met deze strik sponsort u de stichting van de opvanghond; 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!  

 • 9.50

  Klassieke strik met een zwart-wit “Pied-de-Poule” patroon, waarmee uw hond stijlvol & chique voor de dag komt. De strik is gemakkelijk aan de halsband van uw hond te bevestigen door middel van een klittenband ring aan de achterkant van de strik. Zo past deze altijd! De strik is 11.5 cm breed. Met deze strik sponsort u de stichting van de opvanghond; 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!

 • 9.50

  Met deze stijlvolle blauw met wit geblokte vlinderstrik komt uw hond er vrolijk uit te zien. De strik is gemakkelijk aan de halsband van uw hond te bevestigen door middel van een klittenband ring aan de achterkant van de strik. Zo past deze altijd! De strik is 11.5 cm breed. Met deze strik sponsort u de stichting van de opvanghond; 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!

 • 9.50

  Speelse rode strik met witte bolletjes, waardoor uw hond stijlvol en feestelijk voor de dag komt! De strik is gemakkelijk aan de halsband van uw hond te bevestigen door middel van een klittenband ring aan de achterkant van de strik. Zo past deze altijd! De strik is 11.5 cm breed. Met deze strik sponsort u de stichting van de opvanghond; 20% van de opbrengst wordt gedoneerd!  

 • 9.50
  Klassieke strik effen rode strik, zeer geschikt voor de feestdagen!
  De strik heeft een handig extra randje om hem aan de halsband te bevestigen d.m.v. klittenband.

  De strik is …cm groot

  Met het kopen van deze strik sponsor je meteen het asiel van de opvanger met €2,10!